نویسنده = %D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%82%D9%81%DB%8C%D8%8C%20%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7
بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله‌ قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-36

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی


تعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 17-34

نیما شیری؛ خدیجه خوشنودی فر؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا میرواقفی