1. تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری pediococcus acidilactici بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره

دوره 8، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 1-9

10.22069/japu.2019.14428.1420

فاطمه زهرا جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر؛ طاهره باقری


2. کارایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس Lactobacillus)) در بهبود پارامترهای بیوشیمیایی کبد ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در معرض سطوح تحت کشنده نانو نقره

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 53-61

10.22069/japu.2019.12260.1330

مهرداد مرادی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ دارا باقری


3. بررسی اثر فیتوبیوتیک های بومی بر پاسخ ایمنی ماهی ها و سخت پوستان

دوره 5، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 1-16

10.22069/japu.2017.11680.1314

رودابه روفچایی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید حسین حسینی فر؛ وحیده عبداللهی